Welkom in Pakhuis Nostalgia

Een podcast vol opgeslagen herinneringen, rondslingerende weemoed en dozen vol melancholie. Stellingen vol weetjes, verhalen, gedichten en klanken. En vooral veel oude 78-toerenplaten.

In Pakhuis Nostalgia gaat Jan op zoek naar onvertelde verhalen, vergeten mensen en vervlogen klanken. Laat je in zijn pakhuis meeslepen uit de dagelijkse werkelijkheid en kom tot rust in een van de hoekjes van dit magische pand.

Als oud-omroepman heb ik van jongs af aan een voorliefde voor het maken van programma’s. Dat begon als kind met een oude bandrecorder, in mijn latere leven maakte ik professioneel TV-programma’s en tegenwoordig maak ik met veel liefde podcasts onder de titel Pakhuis Nostalgia. Een podcast vol opgeslagen herinneringen, rondslingerende weemoed en dozen vol melancholie. Stellingen vol weetjes, verhalen, gedichten en klanken. En vooral veel oude 78-toerenplaten.De podcasts van Pakhuis Nostalgia zijn te beluisteren in je favoriete podcast-app. Waaronder (klik om te openen): iTunes (= de podcast-app op je iPhone), SoundcloudSpotifyTuneIn en PodNL.


Like Pakhuis Nostalgia op Instagram, Facebook en/of Twitter voor updates, foto’s en achtergronden bij de podcasts.

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief en ontvang de laatste updates over mijn muziek, podcasts en/of kunst. En maak je geen zorgen; de nieuwsbrief verschijnt onregelmatig en met mate.